Επιπλέον Συνεργάτες

Το TheBooth συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, που ο καθένας είναι ειδικός στο αντικείμενο του.
Τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα για τον επαγγελματισμό τους, το άρτιο αποτέλεσμα που προσφέρουν και γιατί είναι μία σωστή και αξιόπιστη επιλογή για το δικό σας event.

Poly party

Το Poly party είναι μία από τις πιο παλιές εταιρείες στον χώρο της παιδικής διασκέδασης και απασχόλησης. Έχει μία ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα από ανιματέρ παιδαγωγούς που αναλαμβάνουν την απασχόληση των παιδιών σε παιδικά πάρτυ, γάμους και βαπτίσεις, με έξυπνα διαδραστικά παιχνίδια ανάλογα την ηλικία τους που τους κρατάνε το ενδιαφέρον. Παράλληλα θα βρείτε και άλλες υπηρεσίες όπως ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, καραγκιοζοπαίχτες, Bubble show, φουσκωτούς πύργους κ.α.
Οτιδήποτε χρειάζεστε σχετικά με την απασχόληση των παιδιών θα το βρείτε στο Poly party.

Δείτε περισσότερα στο PolyParty.gr

Η Magic Weddings είναι η εταιρεία με τους καλύτερους DJs για γάμο που μπορείτε να συνεργαστείτε και ειδικεύονται σε επιτυχημένα wedding parties. Αναλαμβάνουν γάμους σε όλη την Ελλάδα μέσω των destination weddings και προσφέρουν ένα αξέχαστο μουσικό και χορευτικό αποτέλεσμα που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Είναι μεθοδικοί και τους ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα που βγαίνει προς τα έξω σε όλους τους γάμους που αναλαμβάνουν. Παράλληλα είναι οι πρώτοι που έφεραν το Silent Disco σε γάμους, μία παροχή που βοηθάει πάρα πολύ να συνεχιστεί το πάρτυ μέχρι το πρωί, όταν ειδικά ο χώρος ή η περιοχή, δεν επιτρέπουν την δυνατή μουσική μετά από κάποια ώρα. Επιπλέον παρέχουν ηχητική και φωτιστική κάλυψη αλλά και υπηρεσίες όπως ενοικίαση wedding letters.

Δείτε περισσότερα στο MagicWeddings.gr