Τι είναι το Photobooth;

Τι είναι το Photobooth;

Σε παλαιότερες εποχές, το Photobooth λειτουργούσε απλά με μία κάμερα η οποία τράβαγε μια φωτογραφία, ενώ η διαδικασία γινόταν μόνο με πληρωμή κάποιου κέρματος. Στην σημερινή εποχή όλο αυτό έχει ψηφιοποιηθεί, κάνοντας πιο γρήγορη την διαδικασία και δίνοντας πολύ περισσότερες επιλογές στους φωτογραφιζόμενους. Το Photobooth θα το βρείτε κυρίως σε μεγάλα event, αλλά τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται ακόμα και σε παιδικά πάρτυ.

Συνδυάζοντας μία οθόνη Touch, μια ενσωματωμένη κάμερα και ακόμα περισσότερη προηγμένη τεχνολογία, το Photobooth γίνεται μια υπερσύγχρονη διαδραστική επιλογή, όπου τραβάει φωτογραφίες τους καλεσμένους σας. Πέρα όμως από την επιτόπου εκτύπωση, σας δίνει την δυνατότητα να μοιραστείτε τις φωτογραφίες online στα Social Media. Είναι μια πρωτοποριακή και σίγουρη επιλογή, για να διασκεδάσετε τους καλεσμένους στο event σας και να τους αφήσετε μόνο όμορφες αναμνήσεις.

Η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο στην διασκέδαση των καλεσμένων σε πάρτυ, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γάμους, βαπτίσεις ή και για την προώθηση εταιρικών brand σε κάποιο event.

Το Photobooth μπορεί κυριολεκτικά να μετατρέψει το event σας, από κλασικό και τυπικό, σε ένα ξέφρενο και ξεκαρδιστικό event όπου κανείς δεν θα ξεχάσει.